--> Цей алкоголь впливає на організм як спортивне тренування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Цей алкоголь впливає на організм як спортивне тренування

0
-1
Цей алкоголь впливає на організм як спортивне тренування
Дослідження вчених з Альбертського університету (Канада) показали, що компонент, який міститься у червоному вині, впливає на організм людини і її серцево-судинну систему як спортивне тренування. Про це пише УНН.

Вся справа в хімічному компоненті під назвою ресвератрол, який міститься у шкірці червоного винограду і, відповідно, у червоному вині. Згідно з дослідженнями вчених, цей компонент має велику кількість корисних властивостей для організму та серця людини, а також покращує фізичну працездатність і силу м’язів.

“Я думаю, що ресвератрол може допомогти пацієнтам, які хочуть займатися спортом, але фізично не здатні. Ресвератрол може імітувати для їхнього організму спортивні вправи або збільшити користь від невеликої кількості спортивних навантажень, які вони можуть виконати”, — розповів головний дослідник Джейсон Дайк.

Проте вчені наголосили, що хоч у вині й міститься корисний для серцево-судинної системи ресвератрол, проте алкоголем все-таки не варто заміняти спортивне тренування. А для того, щоб отримати необхідну дозу ресвератролу лише з вина, яка може замінити годинне тренування в спортзалі, треба випивати понад 100 пляшок на день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Як прожити довше Як прожити довше
28 квітня, 2021, 16:50
1
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні