«Роснефть» вимагає вибачень і погрожує судом Reuters

0
7
«Роснефть» вимагає вибачень і погрожує судом Reuters
Масштабний проект “Восток ойл” компанії “Роснефть” не є арктичним шельфовим або сланцевим, а значить, “не підпадає під дію відповідних санкцій”, йдеться в заяві компанії у відповідь на одну з публікацій агентства Reuters, передає УНН.

Крім того, проект з інвестиційної точки зору “цікавий сам по собі і не потребує залучення коштів в обмін на майбутні поставки сировини”, підкреслюється в заяві.

В “Роснефті” вважають, що ресурсний потенціал проекту, а також висока якість нафти самі по собі “роблять „Восток ойл“ одним з найбільш привабливих об’єктів для інвестування в світовій енергетичній галузі”. Висновки Reuters в компанії назвали такими, що “дискредитують і вводять в оману громадськість, зокрема й можливих учасників проєкту, що може спричинити фінансові втрати для компанії”.

Раніше Reuters з посиланням на джерела в торговельних колах написало, що “Роснефть” веде переговори з декількома трейдерами про входження в проєкт в обмін на поставки нафти, але перешкодою в переговорах про фондування є санкційні ризики.

“Роснефть” зажадала від Reuters видалити статтю з сайту і принести вибачення за публікацію “недостовірної інформації”. “Компанія залучила професійну адвокатську організацію для контактів з агентством Reuters з цього приводу і залишає за собою право звернутися до суду для захисту ділової репутації”, — йдеться в заяві “Роснефти”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні