У Нідерландах через локдаун палять машини та грабують магазини. ФОТО

3
-6
У Нідерландах через локдаун палять машини та грабують магазини. ФОТО
У Нідерландах напередодні ввечері знову спалахнули безлади через локдаун. У кількох містах затримано понад 150 учасників протестів проти обмежень через коронавірус. Вони атакували поліцію, грабували магазини і били скло. Про це повідомляє DW.



"У Нідерландах знову спалахнули безлади через локдаун. Сотні молодих людей протестували в понеділок, 25 січня, проти обмежень через коронавірус в Амстердамі, Гаазі, Роттердамі, Зволле та інших містах. У деяких випадках протести супроводжувалися нападом на поліцейських з використанням каменів і піротехніки, деякі протестувальники били скло, нищили автобусні зупинки і грабували магазини, мали місце напади на журналістів. Під час заворушень було затримано понад 150 осіб, заявили в поліції Нідерландів", - йдеться в повідомленні.



У низці випадків поліція застосувала водомети і сльозогінний газ. За даними правоохоронців, наразі спокій у країні відновлено, за винятком Роттердама і міста Хертогенбос. Через безлади там зупинено рух поїздів.

Комендантська година була введена в Нідерландах 22 січня вперше з часів Другої світової війни. Комендантська година діє з 21:00 до 4:30. На вулиці не можна перебувати без вагомих підстав, порушникам загрожує штраф 95 євро.



Повний локдаун в Нідерландах продовжений до 9 лютого. У країні закриті всі магазини, окрім тих, де продають продукти і товари першої необхідності. Навчальні заклади переведені на дистанційний режим роботи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той хаос в країні роблять не місцеві жителі, той безлад можуть робити тільки приїжджі українці. В українців вже є досвід для здійснення перевороту в чужій країні.
Відповісти
Що за нісенітницю Ви пишете? Які украінці?
Відповісти
ті які йому вийняли мозги і напхали вати в голову - адепти кремля, п'ята колона, слуги путіна...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні