--> Twitter дозволить маркувати фейки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Twitter дозволить маркувати фейки

0
4
Twitter дозволить маркувати фейки
Компанія Twitter представила пілотну у США програму Birdwatch, яка допоможе боротися з дезінформацією у соцмережі. Про це пише УП з посиланням на блог компанії.

"Birdwatch дозволяє людям ідентифікувати інформацію в твітах, яку вони вважають оманливою, і писати примітки, які забезпечать інформативний контекст твіту".

У Twitter переконані, що такий підхід допоможе швидко реагувати на поширення оманливої інформації шляхом додавання контексту, якому люди довіряють і вважають цінним.

На першому етапі примітки будуть видні лише на окремому сайті Birdwatch. На цьому сайті пілотні учасники також зможуть оцінити корисність приміток, доданих іншими учасниками.

Підкреслюється, що примітки не впливатимуть на те, як люди бачать твіти чи рекомендації соцмережі.

В кінцевому результаті компанія хоче зробити примітки видимими безпосередньо у твітах для глобальної аудиторії Twitter.

Наразі Twitter самостійно маркує деякі твіти, додаючи контекст, чи навіть видаляє, як це було у випадку з твітами колишнього президента США Дональда Трампа про вибори чи твітами про коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні