За насильство над собаками судили волинянина

0
-6
За насильство над собаками судили волинянина
Жителя Іваничівського району судили за насильство над собаками.

Про це йдеться в постанові суду від 20 січня, - пише Район.Іваничі.

Із протоколу про адміністративне правопорушення від 3 січня 2021 року відомо, що цього ж дня близько 17:20 чоловік в селі Гряди по вулиці Джерельній, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, завдав побої та вчинив насильницькі дії собаці, а саме: здійснив вистріл у ліве стегно собаки, що не спричинило тілесних ушкоджень і каліцтва. Констатували, що такими своїми діями чоловік вчинив правопорушення, передбачене частиною 1 статті 89 КУпАП.

Окрім того, із протоколу про адмінправопорушення 3 січня 2021 року відомо, що цього ж дня близько 19:30 чоловік на території належного йому господарства, що розташоване в селі Гряди здійснив постріл з належної йому мисливської вогнепальної рушниці марки ТОЗ-БМ у бродячих собак.

Чоловік у судовому засіданні вину не визнав та пояснив, що того дня він повернувся додому з полювання у стані алкогольного сп`яніння. Одразу ліг спати. Постріл у сусідську собаку здійснив його брат із належної йому (брату) пневматичної зброї. Так, як він не бажав настання негативних наслідків для брата, вину взяв на себе.

Разом з тим, встановили, що в матеріалах справи відсутні відомості щодо проведення експертизи стосовно зброї ТОЗ-БМ гільз на місці вчинення правопорушення не виявили, що взагалі спростовує факт пострілу з неї цього дня.

Показами свідків також не було доведено вчинення чоловіком пострілів, оскільки свідки лише чули звуки вистрілів, але хто саме їх здійснював не бачили.

Суд вирішив провадження у справі відносно чоловіка, за частиною 1 статей 89, 174 КУпАП закрити, у зв`язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні