Шмигаль розповів, коли в Україні почне діяти адаптивний карантин

0
-1
Шмигаль розповів, коли в Україні почне діяти адаптивний карантин
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, коли Україна повернеться до адаптивного карантину, — зміни набудуть чинності за сім днів після ухвалення рішення. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Пише НВ.

На селекторній нараді з президентом Володимиром Зеленським прем'єр заявив, що Міністерство охорони здоров'я найближчим часом вивчить ситуацію з COVID-19 в регіонах. Потім Кабінет міністрів підтримає введення карантинних зон в окремих областях, а адаптивний карантин набуде чинності за сім днів після затвердження.

«Тобто повернемося до зелених, жовтих, помаранчевих і червоних зон», - додав Шмигаль.

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, відсоток позитивних результатів тестів на COVID-19 серед всіх протестованих знизився з 34-35% до 21%.

З 8 по 24 січня в Україні діяли посилені карантинні обмеження. З 25 січня країна повернулася до обмежень, які діяли до 8 січня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні