--> У Харкові та області виявили понад 30 нелегальних пансіонатів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові та області виявили понад 30 нелегальних пансіонатів

0
3
У Харкові та області виявили понад 30 нелегальних пансіонатів
Після вчорашньої пожежі в нелегальному будинку для літніх у Харкові правоохоронці провели перевірку на наявність інших подібних закладів в області. Поліція виявила ще 32 нелегальні заклади, які працюють в Харкові та Харківській області.

Пише РБК.

У цих закладах, за даними поліції, перебуває 72 наркозалежних та 218 літніх людей, які потребують догляду. Їх планують переселити в комунальні заклади.

"Представники департаменту соціального захисту населення поінформували, що наразі в комунальних закладах є 136 вільних місць, куди цих людей можна забрати", - зазначили в ОП.

Нагадаємо, вчора у Харкові сталася пожежа в будинку для літніх. Заклад працював нелегально та не мав жодних дозволів. В результаті пожежі загинули 15 людей, ще 11 потрапили до лікарень. Правоохоронці вже порушили низку справ та розслідують інцидент.

Після пожежі президент Володимир Зеленський анонсував створення ринку соціальних послуг в Україні. Глава держави пропонує провести реформу надання соціальних послуг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні