--> В Луцьку зловили грабіжниць, які обкрадали п'яних чоловіків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку зловили грабіжниць, які обкрадали п'яних чоловіків. ФОТО

0
4
В Луцьку зловили грабіжниць, які обкрадали п'яних чоловіків. ФОТО
Протягом 11-13 січня цього року дві жінки іншої національності скоїли щонайменше 11 крадіжок в Луцьку. Зловмисниць затримали днями в Київській області та привезли до Луцька.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині, пише ВолиньПост.

«У вечірній чи нічний період часу вони перебували біля магазинів, вишукували чоловіків напідпитку, входили до них у довіру та обкрадали. Зловмисниці розпивали з ними алкогольні напої, а потім потерпілі виявляли відсутність мобільних телефонів, банківських карток та грошових коштів і інших цінних речей. Спритниці навіть встигли оформити кілька кредитів на імена деяких чоловіків», - розповів т.в.о. заступника начальника Луцького райуправління поліції, начальник відділу кримінальної поліції Михайло Євтушик.

Провівши необхідні оперативно-розшукові заходи, поліцейські управління карного розшуку та Луцького районного управління поліції швидко вийшли на слід шахрайок та затримали їх у Київській області.

Нині їм уже оголошені підозри за ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Такі злодіяння караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні