На Донбасі снайпер убив українського військового

1
4
На Донбасі снайпер убив українського військового
Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ напередодні заявила про зниження кількості обстрілів на Донбасі.

Повідомляє Кореспондент.

На Донбасі снайпер сепаратистів вбив українського військового. Про це в четвер, 21 січня, повідомили в Командуванні морської піхоти.

"Внаслідок обстрілу позицій українських захисників загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил. Командування морської піхоти висловлює щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - йдеться в повідомленні.

У штабі ООС раніше повідомили, що станом на 17:00 зафіксували два порушення режиму тиші з боку бойовиків. Біля Красногоровки збройні формування відкрили вогонь з автоматичного і станкового гранатометів та стрілецької зброї. Біля Мар'їнки і Красногоровки українські військові помітили безпілотники противника і знищили їх.

Відомо, що за час перемир'я в зоні ООС загинули вісім українських військових, понад 20 бійців були поранені.

Нагадаємо, що раніше ОБСЄ допустила на засідання ТКГ "громадських радників" сепаратистів. Координатор підгрупи від ОБСЄ П'єр Морель не зміг відповісти на питання української делегації про те, хто ці люди, присутні на засіданні, сказавши, що на переговорах не прийнято піднімати питання статусу учасників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сволочі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні