--> Зловили 26-річну волинянку, яка оформила на свого друга кредити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зловили 26-річну волинянку, яка оформила на свого друга кредити

2
7
Зловили 26-річну волинянку, яка оформила на свого друга кредити
20-го січня до поліції звернувся 56-річний тернопільчанин. Він повідомив, що у період з 30-го жовтня по 9-те листопада 2019 року товаришка, використовуючи його персональні дані, оформила на чоловіка три онлайн-кредити на загальну суму близько 10 тисяч гривень.

Дільничні офіцери Володимир-Волинського районного відділу поліції встановили, що вчинила правопорушення раніше судима 26-річна мешканка Володимир-Волинського району, – інформує пресслужба поліції Волині, пише Буг.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) та ч. 2 ст. 182 (Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам особи) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
56 - річний тернопільчанин, і 26-річна "товаришка"... на що він сподівався від таких відносин?
Відповісти
то як віктор павлік і реп"яхова
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні