--> Передавання українських полонених Медведчуку зупинено | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Передавання українських полонених Медведчуку зупинено

1
-2
Передавання українських полонених Медведчуку зупинено
Процес передавання українських полонених з окупованих територій Донбасу призупинився, бо літак, яким мали їх доправити, не вилетів. Про повернення домовлявся Віктор Медведчук.

Повідомляє Громадське.

Про це заявив голова української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання війни на Донбасі Леонід Кравчук.

За його словами, літак не вилетів «не тому, що немає палива».

«Виникає просте питання: хто летить в літаку? Ці люди мають паспорти? Їх внесли у відповідний реєстр? Це ж не просто подорож на конях — це дуже дальня, при чому міждержавна дорога», — сказав Кравчук.

Він пояснив, що спочатку полонені мають полетіти з Донецька до Ростова-на-Дону, потім з Ростова до Мінська, а вже зі столиці Білорусі — до України.

«Це нездійсненне питання. Літак зробити цього не може», — додав голова делегації в ТКГ.

Кравчук наголосив, що повернення людей — завдання держави, а не Медведчука. Він припустив, що коли Медведчук береться за таку справу, він робить це заради піару.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А цей ушльопок таким чином на президенти мітить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні