--> Луцькі прикордонниці позували для календаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі прикордонниці позували для календаря

1
-2
Луцькі прикордонниці позували для календаря
Календарі у Луцькому прикордонному загоні видрукувати тиражем 150 примірників. У ньому фото жінок-прикордонниць у вишиванках та картини українських художників, - розповіла Суспільному речниця Луцького прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Щороку фото у календарі на прикордонну тематику, цьогоріч зрадили традиціям, - розповіла речниця. На світлинах календаря зображені співробітниці Луцького прикордонного загону, однак у дещо інших образах. Вони не у військовій формі, а в українських вбраннях, пише Суспільне.

Ці світлини були зроблені фотографами під час експозиції, яка відбулась наприкінці 2020 року у Луцькому прикордонному загоні.

До експозиції увійшло 12 робіт, авторами яких є художники з різних куточків країни.

Створення художньої виставки підтримав Заслужений художник України Михайло Пархоменко та його однодумці. До експозиції увійшло 12 робіт, авторами яких є художники з різних куточків країни. Це Катерина Рудакова, Дмитро Станіславчук, Андрій Куцаченко, Марія Тертична, Роман Кравчук, Галина Івашків, Марія Гонсалес, Тетяна Потофеєва, Оксана Панчишина та Стелла Мунтян.


Художники, які долучились до створення виставки, зображали на картинах портрети українських жінок в традиційних костюмах для того чи іншого регіону України - з Галичини, Волині, Чернігівщини, Київщини, Січеславщини, Опілля, Наддніпрянщини, Гуцульщини та Вінниччини. А 12 жінок з Луцького прикордонного загону, переодягнулись у вишиванки та перевтілились, у красунь з портретів.

Таким чином з'явились світлини, які стали основою для календаря.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де сам календар?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні