Сексуальна тренерка з тенісу вміє мотивувати клієнтів. ФОТО

0
2
Сексуальна тренерка з тенісу вміє мотивувати клієнтів. ФОТО
Чилійська тренерка з тенісу 26-річна Пауліна Бланко за допомогою сексуальних світлин у Instagram значно просунула у мережі академію, де працює.

Нещодавно дівчина приєдналася до клубу відомого екстенісиста та тренера Орасіо де ла Пеньї, де 4 уроки з Бланко коштують близько 2350 грн, пише Сьогодні.



"Для мене відкрився великий світ. Там я рекламую спортивний одяг, харчові добавки, обладнання, продукти та товари для дому й краси", - захоплено каже тренерка про Instagram.



Не зумівши зробити успішну тенісну кар'єру, Бланко отримала навики, необхідні для роботи тренером. Потім здобула освіту фахівця зі зв'язків із громадськістю в університеті. Усе це допомогло дівчині стати мотиватором для власних клієнтів, які готові тренуватися понаднормово, аби милуватися красою тренерки.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні