--> РФ передає заручників Медведчуку? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

РФ передає заручників Медведчуку?

3
3
РФ передає заручників Медведчуку?
У міністерстві закордонних справ заявили, що рішення Росії передати не Україні, а куму Путіна Віктору Медведчуку, полонених з тимчасово окупованих територій грубо і відверто порушує механізми вирішення таких гуманітарних питань.

Інформує Українська правда.

Деталі: Міністерство відреагувало на передачу бойовиками 9 полонених.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що людей планують передати "через посередника" 20 або 21 січня.

МЗС вимагає від Росії дотримання усіх домовленостей, досягнутих у Нормандському форматі.

Дослівно: "Цей крок РФ є ударом по Нормандському формату та Тристоронній контактній групі, які ведуть системну роботу із забезпечення звільнення утримуваних у зв‘язку з конфліктом осіб.

Свідоме нівелювання Росією ролі ОБСЄ в питанні звільнень є особливо показовим та цинічним у день візиту до України чинної голови ОБСЄ, міністерки закордонних справ Швеції Анн Лінде.

Вимагаємо від Російської Федерації неухильного дотримання всіх домовленостей, досягнутих в Нормандському форматі, зокрема щодо забезпечення безперешкодного доступу Міжнародного комітету Червоного хреста до українських військовополонених і заручників на тимчасово окупованих Росією територіях України, а також звільнення всіх утримуваних у зв‘язку з конфліктом осіб".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як худобу
Відповісти
Примітивний піар козлів Медведчука і Путіна.
Відповісти
Тягне , тягне отого мертведчука на найвищу посаду, бачте який він '' миротворець", а наш "тупий" нарід і проголосує за того "упиря", який дорвавшись до влади здасть московитам Україну з потрохами!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні