--> Донбас сьогодні дотримується перемир'я | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Донбас сьогодні дотримується перемир'я

0
-6
Донбас сьогодні дотримується перемир'я
На Донбасі протягом 20 січня дотримується перемир'я. За даними української сторони, режим тиші не порушували по всій лінії фронту.

Пише РБК.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Повідомляється, що тиша спостерігається на всіх ділянках відповідальності частин і підрозділів Об'єднаних сил, порушень режиму припинення вогню немає.

"У районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання та інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території і передали на знищення 40 вибухонебезпечних предметів", - йдеться в повідомленні.

Ситуація залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на колишніх позиціях бойовиків біля Трьохізбенки в Луганській області знайшли заборонене озброєння. За даними української прокуратури, його виготовили у Росії. Зокрема, знайшли бойову протипіхотну фугасну міну і фрагменти протипіхотної осколкової міни.

Сьогодні ватажок так званої "ДНР" Деніс Пушилін заявив, що окупаційна влада на Донбасі готова провести новий "референдум", але вже під егідою ООН.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні