Уряд схвалив проект Стратегії воєнної безпеки України

1
5
Уряд схвалив проект Стратегії воєнної безпеки України
Кабінет міністрів підтримав нову стратегію воєнної безпеки України

Пише Депо.

"Всеохоплююча оборона України передбачає застосування усіх форм і способів збройної боротьби з агресором. У тому числі асиметричних та інших дій для оборони держави при дотриманні принципів і норм міжнародного права", – йдеться в повідомленні.

Стратегія передбачає залучення для реалізації всеохоплюючої оборони усіх складових сектору безпеки й оборони та громадянського суспільства.

Новий документ також враховує ризики загрози з боку Росії та дисбаланс потенціалів України та Росії.

У разі схвального рішення РНБО стратегію введуть у дію указом президента. Крім того, вона є основою для розроблення стратегічного оборонного бюлетеня України, програмних документів з питань оборони та розвитку сил оборони, розвитку озброєння та військової техніки, а також плану оборони України й планів застосування сил оборони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка бидлота то написала
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні