Ляшко каже не спішити вакцинуватися за свої гроші

0
2
Ляшко каже не спішити вакцинуватися за свої гроші
Люди в Україні не мають робити щеплення від коронавірусу за свої гроші у приватних медзакладах.

Міністерство охорони здоров'я зацікавлене в тому, щоб безкоштовно вакцинувати все охоче населення, розповів головний державний санітарний лікар, заступник глави МОЗ Віктор Ляшко, передає "Україна24".

Він стверджує, що Кабмін робить все можливе для вакцинації українців від 18 років безкоштовно двома дозами препарату.

"Сьогодні держава зацікавлена зробити щеплення безоплатно для всіх верств населення. Тому на перших етапах не потрібно розглядати можливість щеплення за власні кошти у приватних структурах, оскільки ми зацікавлені і маємо ресурс викуповувати всю вакцину, яка буде потрапляти або матиме можливість потрапити на ринок України. Коли ми говоримо про потенційну можливість вакцинації за власний кошт, це ми говоримо як мінімум про друге півріччя 2021 року, але і то не факт", - зазначив заступник глави МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні