Уже в наступному бою Усик може стати тимчасовим чемпіоном WBO

0
4
Уже в наступному бою Усик може стати тимчасовим чемпіоном WBO
Всесвітня боксерська організація (WBO) схвалила проведення об'єднавчого бою в суперважкій вазі між Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Раніше Джошуа повинен був провести захист титулу WBO в бою з обов'язковим претендентом - Олександром Усиком. За інформацією Boxing Scene, організація більше не закликає Ей Джея до обов'язкового захисту.

Що стосується Усика, то наступним його суперником повинен стати непереможний Джо Джойс. Українець і британець битимуться за титул тимчасового чемпіона WBO.

Повідомляється, що переможець бою Джошуа - Ф'юрі протягом 180 днів повинен буде битися з переможцем поєдинку Усик - Джойс.

Крім того, Ей Джей буде зобов'язаний зустрітися з Усиком або Джойсом, якщо протягом цього терміну він не проведе бій з Тайсоном.

Останньою перешкодою для Ф'юрі залишається тривала суперечка з Деонтеєм Уайлдером, який сподівається в судовому порядку домогтися реваншу з Циганським королем. Очікується, що рішення по їх третьому бою буде прийняте до кінця місяця.

Джошуа і Ф'юрі повинні битися за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. Ентоні належать пояси WBA, WBO і IBF, Тайсон після перемоги над Уайлдером став чемпіоном WBC.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні