Холод в салоні, замерзлі машини - як в Луцьку в мороз їздять тролейбуси. ФОТО. ВІДЕО

0
3
Холод в салоні, замерзлі машини - як в Луцьку в мороз їздять тролейбуси. ФОТО. ВІДЕО
До виїзду на маршрут тролейбуси на Луцькому підприємстві електротранспорту починають готувати о 6 ранку. У морозну погоду перед початком роботи водії намагаються прогріти транспорт та перевіряють, чи не примерзли дверні механізми.

Як в негоду тролейбуси перевіряють та готують до виїзду на дороги міста – у сюжеті Суспільного Волині.

«Зранку 19 січня один з тролейбусів не вийшов на маршрут. Машина замерзла, бо температура повітря становила −18 градусів», – розповів майстер змінної бригади підприємства електротранспорту Вадим Ольшевський.



Зі слів водійки одного із тролейбусів Наталії Шостак, працювати у таку погоду важко. «Я зазвичай їжджу без верхнього одягу, а зараз виїду – холодно, далі обігрівається. А в салоні +2, більше не буває, бо двері постійно відчиняємо», – каже жінка.



«Луцьке підприємство електротранспорту обслуговує в місті вісім тролейбусних напрямків та три маршрутні», – говорить головний інженер Володимир Бабич. З 5-ї до 7-ї усі машини вирушають з ДЕПО.



У зв'язку з погодніми умовами, розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов, зранку на маршрут виїхали 90 автобусів зі ста п’ятдесяти. Крім одного тролейбуса, не вийшли на маршрут 60 маршруток.



Нагадаємо, напередодні через погодні умови також не увесь міський транспорт в обласному центрі зміг вийти на маршрут. Через низьку температуру відмовляли паливна, гальмівна системи та були проблеми з акумуляторами в машинах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні