--> Син супермоделі і мільярдера помер від передозування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Син супермоделі і мільярдера помер від передозування

0
-5
Син супермоделі і мільярдера помер від передозування
У США у віці 24 років від передозування наркотиків помер Гаррі Брант - син промисловця Пітера Бранта і супермоделі Стефані Сеймур.

Батьки знайшли молодого чоловіка мертвим за кілька днів до його повернення в реабілітаційний центр, пише Page Six.

"З величезним жалем ділимося новиною про те, що наш улюблений син Гаррі Брант програв битву з залежністю і помер через випадкове передозування рецептурних ліків", - йдеться в заяві сім'ї Гаррі Бранта.

- Наші серця розбиті. Гаррі хотів побороти залежність, і йому залишалося кілька днів до повернення в реабілітаційний центр. Нам завжди буде гірко, що життя Гаррі обірвалося через цю руйнівну хворобу".

Гаррі і його брата Пітера часто називали чоловічими версіями сестер-знаменитостей Періс та Нікі Хілтон. Вони успадкували модельні риси матері, були учасниками і гостями провідних міжнародних показів, з'являлися в модних журналах.



"Гаррі любив моду і був першопрохідцем в області краси та косметичних продуктів для чоловіків, співпрацюючи з великим брендом по лінії косметики для чоловіків і жінок, - сказала його сім'я. - Він багато чого досяг за свої 24 роки, але у нас ніколи не буде шансу побачити, скільки ще Гаррі міг би зробити".

Батько Гаррі Бранта володіє холдингом White Birch Paper and Brant Publications, Inc., в який входить заснований Енді Уорхолом журнал Interview. Також Пітер Брант є всесвітньо відомим колекціонером сучасного мистецтва. Його мати Стефані Сеймур була однією з перших і найвідоміших ангелів Victoria's Secret, з'явилася на обкладинках понад 300 журналів і знялася в кліпах Guns N 'Roses "Don't Cry" і "November Rain".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні