9 продуктів для красивої, молодої, еластичної та сяючої шкіри

0
5
9 продуктів для красивої,  молодої, еластичної та сяючої шкіри
Краса шкіри залежить не тільки від того, якими засобами для догляду ви користуєтесь, а й від того, чи отримує ваше тіло достатню кількість поживних речовин. Зволоження та живлення шкіри зсередини допомагає зберегти її пружність, гладкість та рівний тон, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Ось кілька поживних та здорових продуктів, які допоможуть вам зберегти красу і гладкість вашої шкіри:

Мигдаль. Мигдаль підтримує здоров’я нігтів, шкіри та волосся. Ці горіхи багаті на вітаміни та корисні жирі, які допомагають боротись з ранніми ознаками старіння і зволожують шкіру.

Броколі. Броколі – це суперкорисний овоч, який містить величезну кількість вітаміну С, сприяє виробленню колагену, білка, необхідного для збереження гладкості та пружності шкіри.

Морква. Морква – це також гарне джерело вітаміну С, який є одним з найважливіших для здоров’я шкіри. Також він має антиоксидантні властивості, що захищають шкіру від передчасного старіння.

Авокадо. Авокадо багате на вітамін Е та корисні жири, тому він живить шкіру на клітинному рівні. Вітамін Е – це потужний антиоксидант, який захищає шкіру від окисного стресу.

Шоколад. Какао, з якого виготовляють шоколад, багате на різноманітні поживні речовини, які зволожують, зміцнюють та захищають вашу шкіру від пошкоджень.

Йогурт. Йогурт містить багато білка, який робить шкіру міцнішою і більш пружною, що допомагає протидіяти першим ознакам старіння.

Помідори. Червоний колір помідорам забезпечує пігмент під назвою лікопен. Він має багато переваг для шкіри, зокрема у нього є антивікові властивості. Він сприяє виробленню колагену, від якого залежить еластичність шкіри.

Зелений чай. Зелений чай – це відоме джерело антиоксидантів, які захищають шкіру від старіння та пошкоджень. Регулярне вживання зеленого чаю допомагає уникнути появи сухих плям, лущення шкіри, появи зморшок та заломів.

Кава. Кава містить сполуки, які запобігають ранньому старінню шкіри. Це гарна новина для любителів кави, які не можуть прожити без кількох чашок цього напою на день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні