Науковці розкрили секрет щастя закоханих

0
3
Науковці розкрили секрет щастя закоханих
Доволі часто, коли пари розлучаються, то пояснюють це тим, що "не зійшлись характерами".

Стосунки - це щоденна праця, тому вчені знайшли головний секрет щасливих відносин, пише Nashamama.

Дослідження в університеті Хартфортшира у Великій Британії показали, що пари, які сплять, тісно притулившись один до одного, набагато щасливіші у відносинах ніж ті, хто цього не робить.

Психологи опитали понад 1000 пар, щоб дізнатись, в якій позі вони сплять і наскільки задоволені стосунками один з одним. 86% пар, які сплять на відстані менш як 5 сантиметрів один від одного, вважають свої відносини абсолютно щасливими і гармонійними. Ті, хто спить на відстані понад 50 сантиметрів, задоволені відносинами тільки в 66% випадків.

"Різниця в наявності дотиків. 94% пар, які вночі тілесно контактують один з одним, задоволені своїми стосунками, в той час, як ті, хто не доторкається до партнера під час сну, задоволені лише у 68% випадків", - каже співавтор дослідження Річард Уайзмен.

За його словами, партнери, які лягають в ліжко без одягу, зберігають пристрасть і любов на високому рівні навіть після 5 років стосунків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні