У Рівному до автомобіля поліцейського прив'язали гранату

4
-2
У Рівному до автомобіля поліцейського прив'язали гранату
У Рівному невідомі прив'язали гранату до дверей автомобіля, яким користується місцевий поліцейський. Про це в понеділок, 18 січня, повідомила поліція області.

У поліції підкреслили, що прикріплена граната типу РГД-5 не була приведена в бойове положення, а значить, не загрожувала для оточуючих.

"Віддалений корпус боєприпасу і запал до нього відправлені для проведення експертизи в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС", - додали у відомстві.

Автомобіль, до якого прикріпили гранату, належить матері поліцейського - 55-річній мешканці Рівного. Машиною зараз користується її син - поліцейський.

У поліції розповіли, що правоохоронцю, який виявив гранату, вже двічі погрожували після розслідування резонансної справи про вимагання, розбій і викрадення.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом погроз поліцейському і незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 345 і ст. 263 Кримінального кодексу України).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://bgp2saoluq6pw50.blogspot.com/2021/10/modo.html
StevenBeent efd366f
Відповісти
https://maps.google.com.ph/url?q=https://reduslim.health
6849fc5
Відповісти

юла продвижения
NicolasSit 2d0_153
Відповісти

продвижение сайтов интернет реклама низкие цены
8_2aa55
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні