Як подорожчають залізничні квитки в Україні?

0
-1
Як подорожчають залізничні квитки в Україні?
«Укрзалізниця» почне поступово піднімати вартість проїзду вже з березня. Усього квитки у 2021 році подорожчають на 20%.

Пише Юа ньюз.

Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій сказав в ефірі програми Сніданок з 1+1. За його словами, у березні ціна квитків зросте на 2%, а потім щомісяця до кінця року буде індексація на 2%. Криклій вказав, що «Укрзалізниця» не проводила індексації вартості пасажирських перевезень вже два роки. «Індексація планувалася у 2020 році, але були різні коронавірусні обмеження. Зокрема, понад три місяці пасажирські перевезення були зупинені, тому не було сенсу», ‒ сказав чиновник.

Раніше в «Укрзалізниці» повідомили про результати проведених в 2020 році ремонтних робіт по відновленню пасажирських вагонів. У компанії відзначили, що ремонт одного вагона коштує в два рази дешевше, ніж покупка нового.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні