Несподіваний вибір принцеси: 5-річна дочка Кейт Міддлтон сказала, ким хоче стати

0
-6
Несподіваний вибір принцеси: 5-річна дочка Кейт Міддлтон сказала, ким хоче стати
Принцеса Шарлотта розповіла батькам, ким хоче стати в майбутньому.

Кейт Міддлтон ось уже 10 років живе в щасливому шлюбі з принцом Уільямом. Герцог і герцогиня Кембриджські виховують трьох дітей: двох синів - Джорджа і Луї, а також дочку - Шарлотту. Про вибір майбутньої професії принцеси повідомило видання New Idea.



За інсайдерською інформацією, з самого дитинства юна дівчина піклується про інших людей. Тому, цілком ймовірно, що Шарлота в майбутньому стане медсестрою.



«Хоча вона ще лише маленька дитина, але все ж Вільям і Кейт сповнилися гордості... Вона турботлива дівчинка, яка також знає, чого хоче. Тому вони не здивуються, якщо вона вибере в числі своїх головних пріоритетів подібну роботу, коли стане старшою», - стверджує джерело.



Варто відзначити, що Кейт Міддлтон і принц Вільям щодня говорять зі своїми трьома дітьми про те, яку героїчну та жертовну роботу ведуть співробітники служб охорони здоров'я. І це, мабуть, справило велике враження на принцесу Шарлотту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні