У Любомлі палала лазня. ФОТО

0
-4
У Любомлі палала лазня. ФОТО
У Любомлі на вулиці Завальській горіла дерев’яна лазня.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС у Волинській області, пишуть Волинські Новини.

Пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Для ліквідації пожежі вже за 5 хвилин прибули рятувальники 10-ї ДПРЧ м. Любомль, подали на гасіння пожежі 2 водяних стволи і за 40 хвилин ліквідували пожежу. Вогонь знищив 20 м кв перекриття та покрівлі будівлі з горючих матеріалів.

З цієї ж причини виникла пожежа в житловому будинку на вулиці Крайній у м. Нововолинську. Пожежа ліквідована черговою вартою міської 5-ї ДПРЧ, які працювали в апаратах на стисненому повітрі в складі ланок газодимозахисної служби понад 40 хвилин. Будинок вдалось врятувати – полум’я пошкодило перекриття, покрівлю, стіни та двері.

Через коротке замикання електромережі трапились пожежі в житлових будинках у с. Липне та у с. Човниця Ківерцівського району. Для ліквідації цих пожеж залучались вогнеборці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м .Ківерці, а також команди місцевої пожежної охорони сіл Липне, Журавичі та 3-ї ДПРЧ м. Рожище і 1-ї ДПРЧ м.Луцька відповідно. В обох випадках вогонь пошкодив перекриття і покрівлю будинків, речі домашнього вжитку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні