Суд над Навальним розпочали просто у відділі поліції

0
-4
Суд над Навальним розпочали просто у відділі поліції
Суд над Олексієм Навальним щодо запобіжного заходу відбувається у відділі поліції в Хімках, куди політик був доставлений після затримання, про це виданню Meduza розповіла його адвокат Ольга Михайлова, пише УНН.

Засідання почалося приблизно о 12:30 (11:30 за київським часом — ред.), Михайловій повідомили про це за декілька хвилин до цього часу.

Глава мережі штабів Навального Леонід Волков опублікував в Twitter фото повідомлення, виданого Михайловій.

До початку засідання суду Навальний перебував під вартою близько 15 годин. Весь цей час до політика під різними приводами не пускали адвокатів. Політика, затриманого увечері 17 січня на паспортному контролі в аеропорту Шереметьєво після повернення в Росію, доставили у Другій відділ поліції управління МВС Росії по місту Хімки. Там він провів ніч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні