--> Водомети і кінна поліція: в Амстердамі розігнали акцію протесту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водомети і кінна поліція: в Амстердамі розігнали акцію протесту

0
0
Водомети і кінна поліція: в Амстердамі розігнали акцію протесту
Поліція Амстердама розігнала акцію протесту на Музейній площі, використовуючи водомети і службових собак.

Пише Європейська правда.

Сотні людей зібралися сьогодні вдень на демонстрацію під назвою "Ніколи більше не голосуйте за кабінет Рютте!", організовану групою "Nederland in resistance", яка також виступає проти коронавірусних обмежень.

Муніципалітет Амстердама заборонив демонстрацію на площі, прийнявши екстрений наказ, коли з'ясувалося, що на площі зібралися сотні протестувальників, що суперечить коронавірусним обмеженням.

Поліція і кінні підрозділи неодноразово закликали присутніх покинути Музейну площу, але коли ті відмовилися, втрутилася поліція.

Виникли кілька сутичок протестуючих з поліцейськими, поліції вдалося відтіснити демонстрантів тільки після застосування водометів.

Нагадаємо, 15 січня уряд прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте подав у відставку через скандал, в якому податкові органи помилково звинуватили тисячі сімей в шахрайстві з дитячими виплатами в період з 2013 по 2019 рік.

Близько 20 000 працюючих сімей помилково були притягнуті до відповідальності в судах за шахрайство і їм було наказано повернути виплати на утримання дитини та відмовлено в праві на подачу апеляції. Все це відбувалося протягом декількох років з 2012 року.

Деякі сім'ї через це були близькі банкрутства або змушені були переїхати через несправедливі позови на десятки тисяч євро. Так зване шахрайство зазвичай зводилося до неправильно заповненої форми або відсутності підписів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні