Затонулий у Чорному морі «російський» корабель виявився українським

2
12
Затонулий у Чорному морі «російський» корабель виявився українським
17 січня турецькі ЗМІ з посиланням на місцеву владу повідомили про те, що російський суховантаж "Арвін" зазнав аварії у Чорному морі. Проте за даними проєкту з відстежування суден, корабель ходив під прапором Палау, а його власником є компанія з України.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у Twitter, пише УП.

На борту судна було 10 українців.

Власником потонулого корабля вказана Arvin Shipping LTD з Одеси. Оператором судна виступає одеська компанія Tesoro Marine LLC.

Судно було побудоване як радянське, раніше ходило, зокрема, під російським прапором. Однак останні кілька років ходить під прапором Республіки Палау.

Представники турецької влади попередньо повідомляли про 15 членів екіпажу, для порятунку яких розгорнули операцію. Пізніше уточнили, що на борту корабля було 13 осіб, двоє з яких загинули. При цьому зазначалося, що всі члени екіпажу є росіянами.

У свою чергу МЗС України повідомило, що біля берегів Туреччини затонуло судно Arvin із 10 українцями та 2 іноземцями на борту.

Пряма мова Ніколенка: "6 осіб врятовані, 2 загинули. Пошуково-рятувальна операція щодо 4 моряків триває. Українські консули вирушили в порт Бартин для надання консульської допомоги".

За даними представників турецької влади, рятувальні роботи ускладнює погана погода в районі аварії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де корабель , а де дуркаина.
Ха ха ха
Відповісти
Зрада зрадная...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні