Японець влаштувався працювати професійним неробою і став мільйонером

3
7
Японець влаштувався працювати професійним неробою і став мільйонером
Сьодзі Морімото з Токіо 37 років. Влітку 2018 року він влаштувався працювати професійним неробою - їсть, п'є і дає прості поради, пише u-news.

Його одноразова послуга коштує 10 тисяч ієн, за два з половиною роки Морімото виконав вже 3 тисячі замовлень. Тобто він заробив 30 мільйонів йен (більше 8 мільйонів гривень).

Почалося все з оголошення в твіттері. Сьодзі написав: «Пропоную себе в оренду як професійного неробу. Вам складно одному піти в магазин? Бракує одного гравця в команді? Вам треба, щоб хтось притримав вам місце? Я не вмію робити нічого, тільки вирішувати прості завдання».

Пост почали активно шерити. І тепер Морімото випустив книгу про свою роботу, став прототипом героя телесеріалу і популярним блогером.

Послугами Сьодзі в основному користуються самотні люди і ті, кому потрібно виговоритися. З клієнтами японець ловив метеликів у парку, ходив подавати на розлучення і відвідував лікарню. За гроші він позував на фото для інстаграму і слухав про тяжкість роботи лікарів.

Одного разу Морімото найняв вбивця, якому потрібно було комусь покаятися в злочині. Послугами професійного нероби також користувався чоловік, який хотів з госпіталю з'їздити на місце невдалого суїциду.



«Я один і не ваш знайомий. Без дратівливих факторів, які завжди є в стосунках, я можу допомогти полегшити стан людей, які страждають через самотність», - так японець описує свої послуги. У день ними користуються зазвичай 3-4 людини.

Морімото одружений. До професійного неробства він працював у видавництві. У нього є вчений ступінь з фізики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас таких 73%
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovnij-kalendar-na-lyutij-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-berezni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/svyatkove-menyu-na-novij-2017-rik-pivnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-berezen-2018-roku.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-berezen-2017-roku-v-ukra%d1%97ni-2.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-rabotnikov-apparata-suda-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-na-2017-rik-pivnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-gruden-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novye-shtrafy-za-narushenie-pdd.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні