Спалили авто дружини депутата міськради. ФОТО

5
5
Спалили авто дружини депутата міськради. ФОТО
У Полтаві спалили автомобіль, що належить дружині міського депутата Едуарда Волкова. Підпал стався, як вважає потерпілий, через його політичну діяльність і позиціюї в Полтавській міськраді. Про це Волков повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише СЮГ.



Подія трапилася 15 січня.

«Близько 18.20, біля ринку Станіславського, зухвало, в публічному місці, спалили автомобіль, на якому я пересуваюся, і який належить моїй дружині. Є свідки. Працює слідчо-оперативна група», - написав у соцмережі Волков.



На його думку, організатор підпалу - мер міста Олександр Мамай.

«У нас довга історія політичної боротьби», - підкреслив Волков, додавши, що просить відгукнутися автомобілістів з реєстраторами, які проїжджали поряд під час підпалу.



У прес-службі ДСНС Полтавської області відзначили, що участь в ліквідації наслідків пожежі брали шість чоловік особового складу.

«Вогнем знищені горючі елементи відсіку двигуна, пошкоджено лакофарбове покриття. Причина пожежі встановлюється. Травмованих і загиблих в результаті події немає», - повідомили у відомстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гадаю, що заслужено заслужив відношенням до людей.
Відповісти
Якщо, такий мер, як, Поліщук, то нічого дивного...спалити...прибити...це їх метод
Відповісти
собаки гавкають, значить - караван рухається у правильному напрямку
Відповісти
Правильний - це куди? І, в твоєму розумінні - собаки - хто?
Відповісти
Чого тiльки авто , решила де ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні