--> Скандальне приміщення у центрі Луцька здають в оренду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальне приміщення у центрі Луцька здають в оренду

2
2
Скандальне приміщення у центрі Луцька здають в оренду
У Луцьку по вулиці Сенаторки Левчанівської, 5 приміщення першого поверху здаватимуть в оренду за 17 тисяч 500 гривень у місяць.

Про це стало відомо з сайту «ОLХ», пише volynua.com.

Оренда приміщень з окремим входом Центр міста. Можливість для розміщення закладу харчування, сфери послуг, офісу та ін. Загальна площп 50 кв.м. Стадія - закінчення ремонтних робіт, йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, раніше виник скандал між відділом охорони культурної спадщини міста Луцька та власником приміщення, через руйнування стіни в історичній будівлі. На місці зберегли автентичну віконну раму, але вмонтували пластикові двері.



В ситуацію тоді втрутилась поліція та відділ державного архбудконтролю. Юридичний департамент Луцькради розглядає можливість судового позову до підприємця. Зазначимо, що за даними ЗМІ, відношення до так званої реконструкції будинку на вулиці Сенаторки Левчанівської, 5 може мати скандальний підприємець, екс-депутат від «Батьківщини» Тихон Павлюк. Раніше він вже був помічений під час руйнування першого поверху будівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах ну вот хто голосую за ту батьківщину ще досі? Зрозуміло що нікого не покарають. Поговорили і забули. В Європі за таке хтось би вже присів. Це знищення історичної пам'яті міста. Ще й до того туризм один з небагатьох бізнесів якій заробляє в Луцьку. Але всім як завжди неважливо
Відповісти
І до чого тут "батьківщина" коли жлоб тепер "солідарець" від "бж-пє-пє" і екс-ригіанал?
Альоша ПОПович теж вихідець з вінницької батьківщини, а не з СДПУ(о) чи ПР як його "мародер-родітєль"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні