--> Волинський священник привітав Путіна - церква перейшла до ПЦУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський священник привітав Путіна - церква перейшла до ПЦУ

8
6
Волинський священник привітав Путіна - церква перейшла до ПЦУ
Релігійна громада Преподобного Сергія Радонежського, що у селі Галинівка Оваднівської громади, офіційно перейшла до Православної церкви України.

Про це йдеться у розпорядженні заступника голови Волинської ОДА Сергія Мовенка «Про реєстрацію статуту релігійної громади у новій редакції», пише Волиньпост.

Нагадаємо, у серпні у селі Галинівка селяни повісили власний замок на храм преподобного Сергія Радонежського. Сталося це після того, як селяни дізналися, що священник УПЦ Олексій Шаран привітав у фейсбуці президента Росії Володимира Путіна з Днем ангела.

Однак потім священнослужитель написав на своїй сторінці, що нікого не хотів цим образити, що це вийшло помилково. Тож привітання Шаран видалив.

Згодом люди заявили, що молитися разом із панотцем, який бажає здоров’я й терпіння окупанту та диктатору, не хочуть. Тож прийняли рішення перейти до ПЦУ.

Пізніше стало відомо, що парафіяни з села Галинівка Володимир-Волинського району майже пів року проводять служби на вулиці, поруч з храмом, адже офіційно перехід до ПЦУ тоді не зареєстрували. Будівля кілька місяців була опечатана, а колишній настоятель церкви, який вітав із Днем ангела Путіна, пішов у монастир за покаянням.

Тепер же офіційно зареєстрували зміни до статуту релігійної організації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То iуди , турецькi.
Відповісти
Хочеш вітати путлєра-їдь за поребрик!
Відповісти
сектант
Відповісти
Ти свинорагуль , Ти вже на тратуарi у польщi.
Відповісти
Ти свинорагуль , Ти вже на тратуарi у польщi.
Відповісти
Дебіл і в африці дебіл!
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-1-travnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-grudnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhki-volossya-na-veresen.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-lipen-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні