--> Трамп залишить Вашингтон 20 січня перед інавгурацією Байдена | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трамп залишить Вашингтон 20 січня перед інавгурацією Байдена

0
4
Трамп залишить Вашингтон 20 січня перед інавгурацією Байдена
Чинний президент США Дональд Трамп залишить Вашингтон вранці 20 січня, до початку інавгурації його наступника Джо Байдена. Про це пише The Washington Post з посиланням на високопосадовця з адміністрації Трампа.

Пише НВ.

За словами співрозмовника газети, Трамп виїде з Вашингтона до початку церемонії інавгурації Байдена. AP з посиланням на джерело пише, що чинний президент тимчасово переїде до Флориди, де обміркує свої подальші плани. У Флориді розташована його резиденція Мар-а-Лаго.

Також видання повідомляє, що Трампу можуть влаштувати прощальну церемонію на авіабазі Ендрюс.

Дональд Трамп підтвердив мирну передачу влади Байдену, проте відмовився відвідувати його інавгурацію 20 січня. За даними ЗМІ, після початку процедури імпічменту він розлютився і замкнувся.

13 січня Палата представників ухвалила резолюцію про імпічмент Трампа після штурму Конгресу його прихильниками, внаслідок якого загинули п'ятеро людей. Тепер питання імпічменту розгляне Сенат - вища палата Конгресу.

Дональд Трамп - єдиний президент США, якого вдруге піддають імпічменту. Вперше процедуру імпічменту оголосили після розмови Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським - він просив поновити розслідування щодо компанії Burisma, з якою пов'язаний син демократа Джо Байдена Хантер.

Президента США звинуватили в тиску на Зеленського з метою отримати компромат на Байдена, Палата представників оголосила йому імпічмент, але Сенат повністю виправдав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні