--> На Волині 20-річна дівчина обкрадала своїх знайомих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині 20-річна дівчина обкрадала своїх знайомих

0
0
На Волині 20-річна дівчина обкрадала своїх знайомих
20-річна волинянка набрала кредитів на ім'я своєї знайомої, у якої вона вкрала банківську карту, і обікрала іншу подругу.

Жінці вже повідомили про підозру у вчиненні усіх цих злочинів, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області, пише Конкурент.

У травні 2019 року жінка викрала банківську картку своєї знайомої, а також сфотографувала її паспорт та ідентифікаційний код і зберегла фото. Згодом, використовуючи чужі паспортні дані, зловмисниця через інтернет п’ять разів отримувала кредити у фінансових установах – усього на суму 5 200 грн.

Окрім того, 3 листопада 2020 року, завітавши у гості, вона украла 7 100 грн в іншої своєї знайомої.

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 20-річній жительці шахтарського міста повідомили про підозру у викраденні офіційних документів, незаконному зберіганні й неодноразовому використанні конфіденційної інформації про особу, наданні неправдивої інформації іншим кредиторам та крадіжці (ч.1 ст. 357, ч.ч. 1,2 ст. 182, ч.ч. 1,2 ст. 222, ч.1 ст. 185 КК України).

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні