--> У Польщі виявили тіло 34-річної українки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі виявили тіло 34-річної українки

0
-3
У Польщі виявили тіло 34-річної українки
У польському Соколув-Підлянскому поліція виявила тіло тіло 34-річної українки. Жінку задушили. Про це у вівторок, 12 січня, повідомляє видання Inpoland.net.pl з посиланням на дані прокуратури.

"Повідомляється, що друзі жінки підняли тривогу, так як вона протягом кількох днів не відповідала на телефонні дзвінки. Близькі знали, що в родині Людмили не все гладко і відразу зателефонували в поліцію", - йдеться в повідомленні.

У будинок, де проживала українка з чоловіком, поліції довелося вибити двері. Людмилу знайшли мертвою. Її чоловік, 30-річний Лукаш, зізнався, що скоїв убивство. Під час затримання він розповів, що між ними стався скандал і він під час сварки втратив контроль над собою і задушив свою дружину.

Друзі сім'ї розповіли, що Людмила приїхала в Польщу на заробітки і там познайомилася з майбутнім чоловіком.

"Він знущався над дружиною і вживав наркотики, це призвело до частих скандалів, і вони розбіглися. В останні кілька місяців пара вже не проживала разом і йшов шлюборозлучний процес", - розповіли знайомі Людмили.

Сиротою залишилася 3-річна дочка Людмили, а її чоловікові загрожує найсуворіша міра покарання за законами Польщі - довічне ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні