--> Борис Грачевський помер від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Борис Грачевський помер від коронавірусу

0
-8
Борис Грачевський помер від коронавірусу
Художній керівник Єралашу Борис Грачевський помер від коронавірусу, йому був 71 рік. Про це заявила його дружина Катерина Білоцерківська, повідомляє ТАСС в четвер, 14 січня.

COVID-19 у Грачевского виявили 21 грудня. Через шість днів його госпіталізували, потім перевели в реанімацію, а потім ввели в кому і підключили до апарату ШВЛ.

11 січня Грачевський отямився і почав жестами спілкуватися з лікарями, проте незабаром йому знову стало гірше, тому актора ввели в кому повторно.

На фотографії Грачевський позував в кисневій масці на початку госпіталізації.

"Та нічого, ось я зараз під наглядом лікарів, слава Богу. Мені сьогодні ставлять крапельниці, все в проводах і в масках, все в порядку. За мною стежать у відділенні, спасибі велике, не хвилюйтеся", - запевнив тоді актор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні