«Бери, ці гроші з кров'ю», - АТОвець обурився, що водій маршрутки відмовив йому у пільговому перевезенні. ФОТО

13
-3
«Бери, ці гроші з кров'ю», - АТОвець обурився, що водій маршрутки відмовив йому у пільговому перевезенні. ФОТО
Водій маршрутки «Луцьк-Шацькі озера» відмовив у пільговому перевезенні учаснику АТО.

Про цю ситуацію, яка виникла між ним та водієм маршрутки на одній з автостанцій, розповів у спільноті «Спілка ветеранів АТО і ООС» у фейсбуці учасник бойових дій Ігор Чоботан, пише Луцьк.район.

Подаємо допис без змін.

«Доброго дня шановне товариство! Ось ця людина сьогодні (13 січня) повідомила, що пільги для УБД скасовані! Я йому роз'яснив, що вимоги ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» ніхто не скасовував, попередив про адмінвідповідальність.

На що він сказав, що його перевізник сказав йому не брати УБД і що в облраді прийняли рішення що по посвідченню УБД вони беруть тільки з початкових, кінцевих станцій не більше двох. Поспоривши, кинув йому тих 15 грн з словами «Бери - ці гроші з кров'ю» і викликав поліцію.

Коли водій про це почув, почав кидати ті гроші по всій маршрутці. А ще мене дуже засмутило, що в тій маршрутці був військовий, у формі, з однією «личкою», якого я попросив, щоб він був свідком. На що надійшла від нього відповідь, цитую: «Ти не правий. У мене є теж посвідчення УБД і я його нікому не показую».

І свідком він не схотів бути. Після цього мене як громом вдарило. Мені не вдалось це зняти на телефон, заглючив мабуть, намок. Всього в маршрутці було чоловік 5-6 і в процесі перепалки з водієм, ще одна старша жіночка намагалась мені заткнути рота. І от після цього всього звертаюсь до вас, ветерани війни, учасники бойових дій - давайте разом відстоїмо наші права! Пропоную в коментарях надавати конкретні пропозиції, що робити далі. Хто за те, щоб провести акції протесту, відгукніться, залишайте номера, хто готовий очолити і допомогти?!!!», – йдеться у дописі.

У коментарях до допису чимало учасників АТО підтримали бійця на акціях протесту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За тридцять років незалежності, реалії життя зробили людей злими,наглими,з повною відсутністю ввічливості і поваги.А в усьому цьому винна наша кохана влада.Одна вже_історія,а сьогоднішня продовжує з необмеженою цинічністю доводити людей до крайньої точки кипіння.Так і живемо.
Відповісти
Чого вимагаєш?Тобі платять гроші,що ти воюєш.От і плати.Перевізникам ніхто за вас гроші не повертаєює.На бідного не катиш.До держави звертайся.Пільги написала,а грошіне дала.Купи машину і вози таких,як ти безкоштовно.Може колись гроші поверне,а може ні.ш
Відповісти
Як тобі совість дозволяє таке писати?посиділа б в окопах під кулями,а не в барах,тоді б і сама б зрозуміла,чи заслуговують такі люди поваги до себе!!!!за такий допис хочеться плюнути в очі безсовісній і невдячній жінці.та й грамотності не завадило би повчитися!!!!СОРОМ та ЗНЕВАГаА таким українським жінкам!!!!Ганьба!!!!
Відповісти
Зомбована, ти краще не писала би? не всі такі як ти ідіотки.
Відповісти
Їх ніхто не змушує сидіти. Це контракт. Звичайно робота. Досить високооплачувана
Відповісти
Часом не за ЗЕ голосувала? То я іду до тебе
Відповісти
От манкрути, на мамону моляться. Якби не оті УБД то де ти був би і ким працював!
Відповісти
Бумеранг вернулся , паразити .
Мало заробили
Відповісти
Олю - на передову!!! хай не воює, а хоча б їсти варить солдатам в окопах. Ото гроші заробить !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
бідні-бідні перевізники! ніхто їм гроші не вертає, пальне дороге, люди їх нервують.... тільки ніхто не кидає той невдячний бізнес, а купують ще маршрутки і нові маршрути відкривають.
Відповісти
Люди не сваріться поміж собою,бо влада тільки того чекає,пока ми разом ми сила,влада спеціально робить ,що б нас розєднати.Ви що не бачите,що це ж@ди московіти,яким це на руку..
Відповісти
Ну це луже дивно. Телефон заглючив і відео не записав, а сфоткати маршрутку зміг. Мабуть на відео він вів себе не так гарно тому вирішив не викладати. Взагалі які притензії до водія? Йому сказав господар не брати він не бере. І він роз'яснив процедуру прийняту територіальною радою. Ну подає хай в суд . Якщо це рішення незаконне то суд визнає винуватцем компанію і вона оплатить судовий збір. Так роблять в демократії . Досить прикриватись посвідченнями. Да і пенсія і зарплата у них дуже навіть велика як для України. Ще і пільг якіхось треба. Вот менталітет
Відповісти
Дiстали вже тi хатошникi з м@йдаунами , все мало та мало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні