Жінка з Луцька ледь не померла від COVID-19: звинувачують сімейну лікарку. ВІДЕО

5
2
Жінка з Луцька ледь не померла від COVID-19: звинувачують сімейну лікарку. ВІДЕО
Лучанка Вікторія Семенюк звернулася зі скаргою в МОЗ України на дії сімейної лікарки її мами. Каже: медичка неправильно оцінила стан пацієнтки, яка вже наступного дня потрапила у лікарню з діагнозом COVID-19.

Суспільному донька недужої розповіла, що до лікарні її мама потрапила з двобічною пневмонією та ураженими на 27% легенями. Сімейна лікарка, з її слів, проігнорувала погіршення стану пацієнтки і не скерувала на госпіталізацію.

«Сімейний лікар просто вигнала маму з прийому. Не скерувала на лабораторні дослідження, ні на КТ, жодних оглядів, просто сказала: ідіть додому і чекайте результатів тесту. Ми звернулися в районну лікарню, на щастя там зробили усі дослідження і маму госпіталізували у Боголюби», – розповідає Вікторія Семенюк.

Лікарку, з якою було укладено декларацію, звуть Наталія Цяк. У коментарі Суспільному жінка розповіла, що своєї помилки не вбачає.

Подібні скарги на сімейних лікарів від пацієнтів надходять, їх кількості завідувачка відділення Наталія Максимюк не назвала: «пацієнт при виникненні непорозумінь звертається до мене – керівника підрозділу цієї амбулаторії впродовж робочого дня. Якщо я не можу надати роз’яснення – можуть звернутися до медичного директора».

У відділенні для важких недужих на COVID-19 Людмила Денисюк пробула два тижні. Нині жінка вдома, на лікарняному, продовжує реабілітацію після хвороби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже ницо зі сторони журналістів лити бруд на дійсно толкову, грамотну лікарку з великим досвідом. Сюжет гидко було дивитись. В кожному слові відчувалась ЗАКАЗУХА, ніби колеги-журналісти, а може навіть друзі, домовились між собою зробити гарячі новини. Шкода, що хорошу людину цькуєте... Але закон бумеранга ще ніхто не відміняв... І ще одне:чому любляча дочка не написала,що мама проходить реабілітацію у цього ж сімейного лікаря, якого вони облили брудом... Просто дивно...
Відповісти
Брехати нагло вміють голодні собаки і молода "журналістка" , яка в такий примітивний спосіб заробляє собі дешевий авторитет.
Питання номер 1- чи є в нас свобода слова і цей коментар опублікують???
2 - а чи відомо доні про маршрутний лист температурного пацієнта з підозрою на covid19; І ще з приводу " згущення крові", яким так апелює доня. Порада для доні -- проконсультуйте маму в хорошого гематолога аби ви не прогавитли онкологію крові
3 - скільки людей хвора наразила на небезпеку і заразила добираючись до поліклініки і в самій поліклініці, адже всі інші пацієнти є в групі ризику (юди хворіють не тільки на covid19 ) ?
4 - чи знає юна "журналістка" що за свої слова і дії прийдеться відповідати, а за завідомо неправдиву інформацію і поготів ? А за погрози???
Доня зробила собі дешеву рекламу. А закон бумерангу в житті працює.
Відповісти
Доказова база на вашу брехню Семенюк В. Я впевнена у лікаря стовідсоткова. Я тільки дивуюсь невже Вам потрібен був такий піар. Вас і так знають хто ви і яка ви. У лікаря хватить сил і терпіння зустрітися з вами і вашим колегою Вадимом Панафідіним у суді .
Відповісти
А свободи слова в нас немає. Є свобода брехні і дуже низькопробної журналістики.... Шановні модератори у вас подвійні стандарти.
Відповісти
О, це та журналістка, що двох людей вбила і відповідальності не понесла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні