--> Сьогодні вночі спецтехніка чистила дороги Волині від снігу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сьогодні вночі спецтехніка чистила дороги Волині від снігу

0
0
Сьогодні вночі спецтехніка чистила дороги Волині від снігу
Упродовж ночі понад 40 одиниць снігоприбиральної дорожньої техніки забезпечували ліквідацію зимової слизькості на автошляхах державного значення Волинської області.

Проїзд забезпечено. Розчищення доріг та їх обробка протиожеледними матеріалами триває, інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області, пише ВолиньПост.

Опади у вигляді снігу очікуються сьогодні протягом дня та завтра, тож перебуваючи на автодорогах варто бути максимально уважними та обережними, дотримуватись безпечної дистанції та не робити ризикованих маневрів.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78 54 69.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні