Гітарист Queen випустив парфуми із запахом борсука

1
-3
Гітарист Queen випустив парфуми із запахом борсука
Гітарист Queen Браян Мей випустив парфуми, який пахне шерстю борсука і називається Save Me в честь хіта групи, випущеного в 1980 році. Про це музикант повідомив у Instagram.

Він створив аромат спільно з главою парфумерного бренду Xerjoff Серджіо Момо.

Кошти від продажу Save Me підуть на захист дикої природи і борсуків, зокрема. Мей - активний захисник тварин, він неодноразово виступав проти винищення борсуків через небезпеку поширення туберкульозу.

До складу парфумів входять рожевий перець, жасмин, ромашка, мімоза, іланг-іланг і мускус. Також в аромату "є помітні земляні ноти - трохи чистої борсучої вовни, трохи сандалового дерева і щось злегка лаймового".

Як заявив гітарист, Save Me підійде всім, хто хоче пахнути британським селом.

Духи продаються на офіційному сайті Xerjoff. Вартість флакона, ємністю 50 мл, складає 235 євро, а ексклюзивний варіант з підписом Мей і Момо коштуватиме 500 євро.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зачьот!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні