Телефонні шахраї видурили у волинян десятки тисяч гривень

0
-1
Телефонні шахраї видурили у волинян десятки тисяч гривень
П'ятеро волиняни стали жертвами телефонних шахрайств.

Днями 51-річна та 45-річна жительки Луцького району позбулися усіх своїх заощаджень, повідомивши ошуканцям реквізити своїх банківських карток, повідомляє пресслужба обласної прокуратури Волині, пише ВолиньПост.

Зловмисники, потелефонувавши до жінок, назвалися працівниками телефонного оператора та під приводом необхідності зміни тарифу випитали у них усі необхідні відомості та зняли з картки однієї майже 34 тисячі, а з картки іншої – 12 700 гривень.

До ще трьох потерпілих – 45-річної та 21-річної лучанок та 54-річного жителя обласного центру Волині – зателефонували ошуканці й, назвавшись працівниками банківських установ, під приводом необхідності розблокування банківської картки чи припинення "хакерської атаки" на рахунок попросили назвати персональні дані та реквізити карток.

Через такі дії псевдобанкірів чоловік втратив 10 000 грн, а жінки – по 8000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні