Українець наступив на морського їжака в ОАЕ: віддав 40 тисяч за операцію

3
2
Українець наступив на морського їжака в ОАЕ: віддав 40 тисяч за операцію
Чоловік подав до суду на страхову компанію, яка відмовилася покрити витрати на лікування, але суд відхилив скаргу.

Інформує Кореспондент.

Турист заплатив майже 40 тисяч гривень за те, що йому видалили голки з ноги в Арабських Еміратах."Тернопільський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу Андрія М. за цивільною справою про стягнення зі страхової компанії понад 39 тисяч 790 грн страхової виплати", - сказано в повідомленні.

На початку жовтня 2019 року позивач уклав договір медстрахування подорожувальників зі страховою компанією стосовно себе і своїх дітей. У той же день сім'я вилетіла в Арабські Емірати. Прибувши на відпочинок, Андрій М. із сім'єю відразу пішов на море. Заходячи у воду, позивач випадково наступив на морського їжака, травмував ногу і змушений був звернутися в клініку, де йому видалили голки з ноги під місцевою анестезією.

Про страховий випадок Андрій М. повідомив страховика, але компанія відмовилася відшкодовувати витрати, пославшись на умови поліса. Рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 25 листопада 2020 Андрію М. відмовлено в задоволенні позову. Апеляційну скаргу позивача також залишили без задоволення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступного разу подумає чи потрібне таке страхуювання-кидалово! Тільки гроші з людей збивають!
Відповісти
Скажіть назву тої брехливої фірми.
Відповісти
Дякуємо за співпрацю, але не забувайте посилатись на першоджерело - пресслужбу Тернопільського апеляційного суду. Приєднуйтесь до нас на Фейсбуці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні