--> П'яна українка копала автівки поляків та скакала по ним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яна українка копала автівки поляків та скакала по ним

2
-2
П'яна українка копала автівки поляків та скакала по ним
43-річна громадянка України в місті Вжешня (Великопольське воєводство) пізно ввечері ходила проїжджою частиною, затримувала автомобілі та навмисне била об них ногами і навіть скакала на кузовах.

Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

До моменту приїзду правоохоронців агресивній українці вдалося пошкодити два легкових автомобілі марок Volvo та Ford C-Max. Тест на вміст алкоголю виявив, що правопорушниця була п'яною, маючи 2 проміле.

Громадянку України тримали під вартою, поки вона не протверезіла. Потім їй пред'явили звинувачення у заподіянні шкоди чужому майну. Нанесені нею збитки автовласники оцінили на загальну суму 1850 зл (Volvo - 1300 злотих, Ford C-Max - 550 злотих).

Українка визнала свою провину й нестиме відповідальність за свою поведінку. Їй може загрожувати навіть позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто не скаче той москаль!
Відповісти
То бидло , чи майданута
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні