В Іспанії смертельний шторм

0
1
В Іспанії смертельний шторм
Історичні снігопади в Іспанії, які відбулися через шторм, привели до загибелі чотирьох осіб, а також до скасувань і затримок поїздів і припинення польотів і морських сполучень, закриття аеропорту Мадрида і декількох ділянок кільцевих доріг столиці.

Повідомляє НВ.

Всього в результаті снігопадів загинули 4 людини. Це бездомний, чиє тіло знайшли 6 січня, також пара, яка застрягла в своїй машині в п’ятницю між муніципалітетами Міхас і Фуенхірола, і четвертий чоловік, який помер в суботу після того, як був похований під снігом в муніципалітеті Зарзалехо, як підтвердив міністр внутрішніх справ Фернандо Гранде-Марласка.

За даними Державного метеорологічного агентства (Aemet), на неділю прогнозуються найсильніші снігопади. Транспортні послуги, особливо автомобільні та залізничні, вже постраждали від дощу і сильних поривів вітру, які.

Шторм, який проходить через Іспанію з півдня на північ і, як очікується, триватиме до наступного понеділка. Мадрид, що знаходиться в червоній і помаранчевої зоні шторму, є одним з регіонів, які найбільше постраждали від наслідків шторму, який залишив аномальну кількість снігу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні