Степанов назвав терміни перших постачань вакцини від COVID-19 в Україну

1
-1
Степанов назвав терміни перших постачань вакцини від COVID-19 в Україну
Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що перші поставки вакцини в Україну для проведення масової вакцинації очікуються в лютому. Договір укладено з китайською фармкомпанією Sinovac Biotech. Про це в п'ятницю, 8 січня, він заявив в інтерв'ю виданню "Настоящее время".

"Ми уклали договір з постачання вакцини, виробленої китайської фармкомпанією Sinovac Biotech - це один з найбільших виробників вакцин у світі. Також ми ведемо переговори з іншими компаніями, вони вже практично завершилися - йде технічний процес узгодження самого договору. Каменем спотикання у нас були саме терміни поставки вакцин", - сказав міністр.

Степанов наголосив, що вакцинація населення буде відбуватися в п'ять етапів.

"На першому етапі, де у нас 355 тисяч, - це медичні працівники, які перш за все працюють у лікарнях, які надають допомогу хворим з COVID-19. Це люди, які перебувають у спеціалізованих установах, таких як будинки для людей похилого віку. Тобто найбільш схильна до ризику категорія населення. На другому етапі приєднаються люди вже за професійними групами ризику, за віком, які мають різні захворювання", - додав Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще ні копійки не сплачено за вакцину, навіть не передбачено в бюджеті на 2021 рік, а прошло річне виділення коштів успішно розібрали і закатали в асфальт.. То дее Степанов буде брати кошти? Має "загашник" чи ведуть ще одну щомісячно плату "за транзит вакцини" (абонплата) з подальшим викупом на "обов'язкову прививку"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні