Учасник АТО з Волині потребує допомоги на лікування. ФОТО

3
1
Учасник АТО з Волині потребує допомоги на лікування. ФОТО
Учаснику бойових дій 42-річному Анатолію Гриню з Литовежа потрібна фінансова допомога на лікування. Чоловік, який зі зброєю в руках захищав Україну від російських агресорів, вже понад 3 місяці знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні. Нещодавно йому зробили ще одну операцію. Щодня потрібні чималі кошти на ліки, а їх у нього немає. До редакції БУГу звернулася мама учасника бойових дій Галина Петрівна.

За її словами, з її сином стався нещасний випадок. Він впав і важко травмував ногу. Лікарі поставили йому діагноз – перелом стегнової кістки і зробили операцію із введення титанової пластини. Однак, опісля почалося ускладнення. В результаті чоловік вже понад три місяці перебуває в лікарні.

Операція і подальше лікування обійшлося у понад 70 тисяч гривень, – каже мама. Ці кошти їй прийшлось позичати. Адже вона пенсіонерка із мінімальним доходом. Тепер борг треба віддавати. До того ж, син досі в медзакладі і йому щодня потрібні кошти на продовження лікування.

Мама опинилася у безвихідній ситуації, бо грошей вже немає зовсім і взяти їх ніде. Тому єдина надія в неї – на допомогу небайдужих людей.

"Благаю допоможіть. Мій син захищав Україну, щодня ризикував своїм життям. А тепер опинився у скрутній ситуації. У нас біда. Нам нема на кого розраховувати. Я вся у боргах і кожного дня знову потрібні кошти на ліки. А в мене вже нема ні копійки. Я вже не знаю, що робити далі", – бідкається Галина Петрівна.

Кілька тижнів тому Анатолію зробили ще одну операцію на нозі. Наразі лікування триває. Однак, щоденно потрібні чималі кошти на ліки. Де їх брати старенька мама учасника бойових дій, яка й сама хворіє, вже не знає.

Охочі допомогти учаснику бойових дій можуть переказати кошти на лікування на картку: 5168 7427 3325 6105 ПриватБанк (Гринь Анатолій Володимирович).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"добро" вернулся , мало заробив ?
Всi питания до вальцмана , вiн допоможе.
Відповісти
До зеклоуна з майданутим клянчить.
Відповісти
У поцреотiв нема грошей ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні