В Україні почався посилений карантин

0
4
В Україні почався посилений карантин
В Україні з півночі 8 січня набули чинності додаткові карантинні обмеження в рамках боротьби з епідемією коронавірусу. Вони будуть діяти до 00:00 25 січня.

Протягом 17 днів заборонена робота кафе, ресторанів і барів (крім доставки і на винос), магазинів непродовольчих товарів, непродовольчих ринків, кінотеатрів, фітнес-клубів, спортзалів, басейнів, театрів і ТРЦ.

Крім того, відправлені на канікули всі установи освіти, крім дитячих садів і спеціальних навчальних закладів. Заборонені всі масові заходи.

Торговельним мережам під час локдауну дозволяється продавати продукти харчування за умови, що не менше 60% їхньої площі призначені для торгівлі продуктами.

Також у цей період дозволяється торгівля ліками, медичними товарами, засобами гігієни, засобами зв'язку, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, побутовою хімією і друкованою пресою, торгівля пальним.

Під час жорсткого карантину дозволено працювати фінансовим установам, інкасаторським службам, операторам поштового зв'язку, ветеринарним клінікам, заправкам (без зон харчування), СТО, перукарням і салонам краси (за попереднім записом).

Співробітників установ і організацій, незалежно від форми власності, рекомендовано перевести на дистанційну форму роботи, якщо це можливо.

Транспорт в локдаун буде працювати, однак може бути змінений інтервал його руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні