--> У Польщі українців підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини в новорічну ніч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі українців підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини в новорічну ніч

1
9
У Польщі українців підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини в новорічну ніч
У польському місті Глівіце 18-річна місцева жителька звинуватила двох українців у зґвалтуванні, яке сталося в новорічну ніч. Про це в середу, 6 січня, інформує inpoland.net.

Видання з посиланням на прес-секретаря поліції Глівіце Марека Сломського пише, що злочин стався під час новорічної вечірки в одній із квартир, у якій були присутні троє знайомих - дівчина, громадянка Польщі, і двоє українців.

"За клопотанням поліції і прокуратури, суд заарештував 26-річного громадянина України, який у своїй квартирі шляхом хитрощів зґвалтував 18-річну місцеву жительку. Другий винний, і також українець у віці 27 років, зараз знаходиться під наглядом поліції", - заявив Марек Сломський.

З огляду на характер справи, поліція не розголошує жодних додаткових деталей. За неофіційною інформацією, постраждала повідомила, що чоловіки підлили їй алкоголь у напій, а потім скористалися її станом.

Згідно з Кримінальним кодексом Польщі, у разі доведення провини українців, їм загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 12 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову зрада .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні