Вандали розмалювали меморіал Героїв Небесної сотні. ФОТО

3
19
Вандали розмалювали меморіал Героїв Небесної сотні. ФОТО
У Львові меморіал пам'яті Героїв Небесної сотні розмалювали вандали. Про це в середу, 6 січня, повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

"Вандалами, які розмалювали монумент, виявилися жителі Києва - 20-річний хлопець і 19-річна дівчина", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці побачили, як молоді люди наносили граффіті на підпірну стіну Меморіалу Небесної сотні. Поруч з "художниками" стояли балончики з фарбою.

Зазначається, що жителі столиці, які приїхали до Львова, не заперечували свого вчинку.

Вандалів затримали і доставили в Галицький відділ поліції. На них було складено протокол за ст.152 (порушення благоустрою територій населених пунктів) КУпАП. Також повідомляється, що розмір штрафу буде визначений адміністративною комісією райадміністрації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розмалювати засранців тією ж фарбою
Відповісти
Нехай би в себе в дома стіни розмалювали
Відповісти
Добре зробити.
Майданяку на гиляку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні